Loading…
blomster

Har du lånt for mange penge? Gør konen glad med blomster

Kviklån er ikke noget, der altid falder i god jord derhjemme hos konen. Hvis du er i den lidt uheldige situation, at du er kommet til at låne lidt for mange penge gennem for eksempel et kviklån, kan du være nødsaget til at gøre konen lidt glad igen. Hvad virker bedre end blomster, når konen skal gøres glad igen, og du skal forsøge at undskylde en smule for din handling? Det er der nok ikke ret meget, der gør. Blomster er altid en sikker vinder hos alle kvinder – især når de kommer fra manden i deres liv. Du har sikkert optaget et kviklån i en god mening, men hvis du og din kone har fælles økonomi, kan det være en god ide at snakke om dette inden, du blot optager et kviklån. Hvis du alligevel vælger at optage et kviklån, kan du nok ikke komme udenom, at der skal kompenseres lidt med blomster og en undskyldning.

Vælg blomster du ved, hun kan lide

Kvinder føler sig altid lidt ekstra værdsat, når deres mand kommer med blomster. Det er dog helt særligt, hvis du ovenikøbet formår at købe hendes yndlingsblomster til hende, som kompensation og undskyldning for de penge, du har lånt gennem et kviklån, uden hun vidste det. Hvis du virkelig gerne vil forsøge at undskylde for dit kviklån, skal du gøre dig umage, og det starter allerede, når du vælger hvilke blomster, hun skal have. Hvis hun elsker røde roser, er dette nok en situation, hvor det er dem, du skal vælge. Du skal særligt være opmærksom på, at du ikke får købt nogle blomster, som ikke vil falde i hendes smag. Hvis du er i tvivl, så vælg hellere noget du ved, hun vil kunne lide. Hvis du får købt de forkerte blomster, risikerer du også at skulle undskylde for dette ligesom med det kviklån, du har optaget.

Snak om økonomi sammen

Når du nu har købt og givet hende de blomster, der skulle fungerer som en undskyldning, er det en god ide, hvis du byder op til, at I sammen skal snakke om det pågældende kviklån og jeres økonomi generelt. Økonomi og penge er noget af det, der for mange er lidt sårbart, og derfor kan det også være svært at tale om – særligt hvis økonomien ikke har det så godt, som du ønsker det. Blomster kan redde handlinger langt hen ad vejen, men det bliver nok ikke ved med at gå, hvis du fortsætter med at optage kviklån og gentagende gange undskylder med fine blomster. Sørg for at det kun sker denne ene gang. Din kone vil helt sikkert også blive glad, hvis du sammen med blomsterne også indbyder hende til at snakke om jeres økonomi. Det betyder nemlig, at du gerne vil dele noget sårbart med hende, og det værdsætter de fleste kvinder og koner mindst lige så meget som fine blomster. Du skal samtidig huske, at når du har optaget et kviklån, skal du nok heller ikke bruge alt for mange penge på blomster til konen.