Loading…

Blomster og undervisning, som holder for evigt

De smukke blomster fra flowerfactory.dk er ikke den slags kunstige blomster, der ser billige ud, og lugter langt væk af plastik. Selvom det er kunstigt, er det kvalitet, og selvom privat lektiehjælp ikke foregår i klasseværelset, er det lige så godt. Nemlig, du kan få hjælp til dit barn med en privatunderviser fra GoTutor, som leverer kvalitetsundervisning, så dit barn ikke kommer bagud. 

Kunstige blomster fra flowerfactory.dk holder for evigt og de er lige så smukke som de ægte. På samme måde holder det dit barn lærer med en underviser fra GoTutor for evigt, og de kan lære lige så meget, som i skolen – måske mere – for der er fokus på lige dét, dit barn har brug for!

Der er mange børn og unge, som synes at skolen er svær. Motivationen daler i takt med at frustrationen stiger. Blomsterne visner. Men det behøver de ikke, du kan købe kunstige blomster fra flowerfactory.dk og dit barn kan få hjælp med at blive motiveret til skolearbejde fra med GoTutor.

Vores undervisere forstår at gøre læring lige så farverig og varieret, som en bukét kunstige blomster fra flowerfactory.dk. Når dit barn er demotiveret, er det vigtigt at vække deres kreativitet, og afhængigt af aldersgruppen, er der mange måder at gøre det på.

Matematik er en tilbagevendende udfordring for mange børn og unge, og hvis de går i de mindre klasser er der mange sjove lege, jeres underviser kan introducere dem til. I kan læse nogle af vores underviseres egne ideér på vores blog under fanen ‘Læring’. Men bare rolig, der er også indlæg, der taler til jer med lidt større børn. Der er for eksempel gode råd til, at komme i gang med sine hjemmeopgaver.

Det fantastiske ved kunstige blomster og undervisning fra GoTutor er, at det er nemt at vedligeholde skønheden ved blomsterne, og det er nemt at vedligeholde det dit barn lærer med underviserne fra GoTutor! Vores undervisere fokuserer på den læring, som passer bedst til dit barn. På den måde kan dit barn holde deres faglige niveau ved lige, fordi de bruger læringsteknikker, som passer til deres personlighed og tempo.

Vi har fokus på motivation og trivsel, for det er herigennem læringen får de bedste forudsætninger for at sidde fast. Studier viser, at bevægelse og læring er en effektiv kombination. Vores undervisere har fokus på nye og spændende læringsmetoder, der vækker dit barns kreativitet, der får dem til at bevæge sig, og inspirerer dem til at lære mere! På den måde sikrer vi kvaliteten, og vi stoler helt og holdent på, at vores værdier ses gennem vores underviseres resultater. 

Blomster behøver ikke at visne, skolen behøver ikke være frustrerende! Ring til GoTutor og få et undervisningsforløb, som holder for evigt, og som er nemt at vedligeholde!